Over Mij

Wie ben ik?

Hallo, ik ben Christina Ladega, geboren en getogen in Hamburg. In 2006 verhuisde ik naar Nederland, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben avontuurlijk ingesteld, graag op reis en in de natuur.

Hoe mijn zoektocht naar geluk begon

Elke ochtend start ik op met een yogasessie met aansluitend een ontspannende meditatie en een heerlijke koude douche. Ik houd van lezen, gezond eten en lange wandelingen in de natuur. Mijn eigen geluksreis begon jaren geleden. Na een traumatische ervaring door een te vroeg afgebroken zwangerschap viel ik in een diep gat. Het heeft mij heel wat inspanning en oefeningen gekost om hier weer bovenop te komen.

Door deze gebeurtenis te accepteren en te verwelkomen, ben ik meer in mijn kracht komen te staan. En heb ik geleerd dat je de schepper van je eigen verhaal bent, wat er ook mag gebeuren.

Mijn interesse in balans, rust en jezelf terug te vinden was gewekt. Er volgden workshops en cursussen zoals mindfulness en het deugdenproject. Maar dit was pas het begin.

In 2019 ben ik mijn hart gevolgd en nam ik deel aan een yoga en wandel retraite in Nepal. Dat was een indrukwekkende ervaring. Ongelofelijk hoe gelukkig, tevreden en authentiek de mensen er zijn.

Tijdens een meditatie in een van de tempels boven op een berg kwam ik tot bezinning en kreeg ik de ingeving om ook anderen hun geluk te laten vinden. Ik wilde gelukscoach worden. Niet wetende, dat er een opleiding voor gelukscoach bestaat.

Zo ben ik in 2020 begonnen aan mijn opleiding als gelukscoach/werkgelukdeskundige, die ik in 2021 succesvol afgerond heb, een fantastische reis.

Nu wil ik mij passie, het werken met mensen en geluk met elkaar verbinden.

Liefs Christina

Mijn kwaliteiten

Wat anderen over mij zeggen