Diensten

Op deze pagina staan alle verschillende diensten die ik te bieden heb.

Happy Venus Program

Het Happy Venus Program is een gelukscoaching programma dat helpt jou om te stralen. Te focussen, op je natuurlijke talenten en deze ook durven te laten spreken.

Happy Mars Program

Mannen van tegenwoordig houden dan veel ballen hoog en zijn niet makkelijk in een hokje te plaatsen. Werken, papa-dag, tijd voor zichzelf en hun hobby, vriendenclub, boodschappen doen, de huishouding en ga zo maar door.

Bliss School Program

In de wereld van nu hebben steeds meer kinderen op jonge leeftijd te maken hebben met angsten, depressie, etc. Het is meer dan ooit belangrijk om aandacht te hebben voor het welzijn van een kind.

Happiness Program

Er is geen algemene definitie van geluk. Wat wel gezegd kan worden is dat geluk een toestand van tevredenheid en dankbaarheid is. Ook is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat gelukkige mensen gezonder zijn en dat geluk besmettelijk is. Iemand in jouw omgeving die gelukkig is, maakt jou ook gelukkiger.

Werkgeluk bevorderen met inspirerende Happy Workshops

Happy Workshops is een 1 daagse compleet verzorgde training, waarin je theoretische inzichten over de wetenschap van geluk opdoet en praktische tips vanuit de positieve psychologie krijgt.

Happy Docent Primair onderwijs

De methode Gelukt! is een leerstrategie om kinderen in hun kracht te zetten en te leren dat zij invloed kunnen uitoefenen op hun geluksbeleving.

Bewustzijn spel: Happy Mind

Met het bewustzijnsspel Happykikker verhoog je het groepsbewustzijn en kom je in gesprek met je teamgenoten.

Happy Activities

Onder de Happy Activities bieden in to Happiness Happy Retraites en Happy Fair aan.

1 op 1 gelukscoaching

Met behulp van een intakegesprek kijken we waar je nu staat en bepalen we waar je naartoe wilt. We kijken hoe je dit kunt bereiken door middel van positieve psychologie, beweging en lifestyle.