Happy Venus Program - Gelukscoaching voor vrouwen

Het Happy Venus Program is een gelukscoaching programma dat helpt jou om te stralen. Te focussen, op je natuurlijke talenten en deze ook durven te laten spreken.

Zo leer je een leven in balans te leiden, waarin je harttalenten kunnen stralen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

Als vrouw houdt je in de huidige maatschappij veel ballen hoog. De kinderen, je werk, tijd voor jezelf, het huishouden, familie, vrienden… en ga maar zo door.

Er wordt veel van je verwacht en je probeert alles te geven. Dan kan het gebeuren dat je lichaam uit balans raakt, omdat je hart, hoofd en buik niet optimaal op elkaar afgestemd zijn.

Met behulp van wetenschappelijke kennis over geluk en positieve psychologie interventies kijken we wat geluk voor jou betekent. En hoe we jouw geluksbewustzijn kunnen verhogen, zodat je je kunt ontwikkelen tot je ware ik en meer dankbaarheid, gezondheid en geluk ervaart in je leven. Je leven raakt (weer) in balans.

Werkwijze en aanpak coaching

 Vanuit je startpunt kijken we samen naar je doelen en intenties en creëren wij nieuwe gewoontes en rituelen om je beter te laten stralen.

Happy Venus biedt je verschillende mogelijkheden aan voor advies op maat. De exacte inhoud van het programma is afhankelijk van jouw wensen en stemmen we af op wat je nodig hebt.

Planeet Venus: voortbrenger van geluk

Venus, staat voor de Romeinse godin Zvan de liefde. Vanaf de aarde gezien is Venus op de zon en de maan na het helderste object aan de hemel.