Happy Mars Program - Gelukscoaching voor mannen

Mannen van tegenwoordig houden dan veel ballen hoog en zijn niet makkelijk in een hokje te plaatsen. Werken, papa-dag, tijd voor zichzelf en hun hobby, vriendenclub, boodschappen doen, de huishouding en ga zo maar door.

Dan kan het gebeuren dat je lichaam uit balans raakt, omdat je hart, hoofd en buik niet optimaal op elkaar afgestemd zijn.

De mysterieuze planeet Mars

Mars staat voor de Romeinse god Mars. Het bekende symbool stelt het schild en de speer van de god voor. Vanaf de zon geteld is Mars de vierde planeet van het zonnestelsel. Hij draait om de zon in een baan tussen de aarde en Jupiter. Ook al is Mars minder helder dan Venus en Jupiter, hij is natuurlijk even belangrijk.

Ontdek wat gelukscoaching voor jou kan doen

Happy Mars Program helpt jou om je zwakke punten te accepteren en positief in te zetten en daardoor te ontwikkelen tot een evenwichtige persoonlijkheid. Te focussen, op je natuurlijke talenten en kracht en deze ook durven te laten spreken.

Zo leer je een leven in balans te leiden, waarin je natuurlijke talenten zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

Zo leer je, dat als man je zwaktes te laten zien juist in deze maatschappij een sterke indruk achter laat.

Met behulp van wetenschappelijke kennis over geluk en positieve psychologie interventies kijken wij wat geluk voor jou betekent. We kijken hoe we jouw geluksbewustzijn kunnen verhogen, zodat je je minder stress ervaart wat een positief effect heeft op je gezondheid en geluk. Je leven (weer) in balans raakt.

Wat kun je verwachten?

Vanuit je startpunt kijken wij samen naar je doelen en intenties en creëren wij nieuwe gewoontes en rituelen om je beter te laten voelen.

Happy Mars Program biedt je verschillende mogelijkheden aan voor advies op maat. De exacte inhoud van het programma is afhankelijk van jouw wensen en stemmen we af op wat je nodig hebt.